جولان تعصب در دانشگاه‌های اروپایی

محیط های ورزشی و علمی به ابزارهایی تبدیل شده اند که اکنون غرب از آن ها برای مظلوم نمایی و حمله به سیاست های کاخ کرملین بهره برداری می کند.

به گزارش تحریریه، کشورهای غربی همیشه خود را سردرمدار تساهل و آزادی بیان می دانند و به شدت کشورهای جهان به ویژه مردم خاورمیانه را متهم می کنند که با تعصب شدیدی به مسائل نگاه می کنند و از خود شکیبایی نشان نمی دهند و به هیچ عنوان مخالف و دشمن را بر نمی تابند.

بحران اوکراین بسیاری از دروغگویی های دولت های غربی را عیان ساخت. گذشته که از شعار همیشگی دولت ها و نهادهای اروپایی، مفهوم سیاسی نبودن ورزش اکنون برای جهانیان روشن شده است. از نگاه غرب منظور از این شعار آن است تا زمانی که یک فرد یا کشور مو بور چشم آبی هدف تهاجم و تجاوزی قرار نگرفته است نباید سیاست را به محیط های ورزشی راه داد ولی اگر یک دولت اروپایی که از قضا رابطه نزدیکی هم با اسرائیل دارد دچار مشکل شد می توان در همه عرصه ها و حتی از اهرم ورزش هم به عنوان اهرم فشار و نمایش مظلوم نمایی استفاده کرد زیرا برای غرب هدف وسیله را توجیه می کند.

حال رسانه های جهان گزارش دادند که در یک اقدام به شدت متعصبانه، دانشگاه بیکوکا میلان در ایتالیا یک دوره تدریس آثار داستایفسکی را به خاطر حمله روسیه به اوکراین به تعویق انداخت. این تصمیم اما پس از راه افتادن موجی از انتقادها لغو شد.

به نوشته بی بی سی، «پائولو نوری» نویسنده ایتالیایی روز سه‌شنبه با انتشار ویدیویی در صفحه اینستاگرام خود، عنوان داشت مسئولان دانشگاه بیکوکا در میلان در پی تهاجم نظامی روسیه به اوکراین به او اطلاع داده‌اند که دوره تدریس آثار داستایفسکی او به تعویق افتاده است. 

Bicocca di Milano, turnaround: the course on Dostoevskij will be held -  SHKMGMCNUH

انتشار این ویدیو منجر به انتقادهای فراوانی از تصمیم دانشگاه بیکوکا شد. 

با بالا گرفتن موج انتقادها، روز چهارشنبه دانشگاه بیکوکا با انتشار توییتی از تصمیم قبلی خود عقب‌نشینی و اعلام کرد دوره تدریس آثار داستایفسکی مطابق برنامه قبلی برگزار خواهد شد. 

از آنجاکه این اتفاق در یک کشور غربی افتاده است هیچ جریان سازی رسانه ای روی آن صورت نگرفت و حتی بسیاری از رسانه های داخلی نیز سکوت کردند. اما اگر اتفاقی مشابه در کشورهای خاورمیانه همچون افغانستان، عراق یا ایران رخ می داد به طور قطع تا یک هفته خوراک رسانه ای برای غرب ایجاد می شد و انواع تحلیل های اجتماعی، دینی و جامعه شناسانه در مورد آن ارائه می کردند.

چه بسیار جوانان مستعدی که فریب شعارهای رسانه ای و ظاهری دولت های غربی را خوردند اما ناخودآگاه به ابزار مطامع سیاسی آن ها تبدیل شدند. در گذشته برخی نخبگان و ورزشکاران کشورمان به بهانه برخی قوانین رسمی همچون ممنوعیت رقابت ورزشکاران ایرانی با ورزشکاران رژیم صهیونیستی مورد سوءاستفاده  سیاسی قرار گرفتند. این افراد اکنون در کشورهای به اصطلاح آزاد و لیبرال غربی هم از دادن هر مسابقه علمی، ورزشی و فرهنگی با روسیه منع شده اند. دلیل آن واضح است زیرا نژاد چشم آبی اکنون باید خود را قربانی نشان دهد. 

تعصب صفتی است که امکان دارد در هر مکان و جامعه ای خودنمایی کند؛ این خصیصه هنگامی بیشتر مذموم است که از طرف مدعیان آن صورت بپذیرد.

پایان/

۱۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۱
کد خبر: 17124

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 8 + 1 =